Giv dine møbler nyt liv med en omgang maling

Har du møbler, der trænger til at få nyt liv, måske dermed også få en hel anden funktion eller møbler, du synes trænger til en opfriskning, så er det oplagt at få anskaffet dig noget maling til møbler, og så bare komme igang med at få malet dem.

Både nye og gamle møbler

Det lyder jo oplagt at male dine gamle møbler, og dermed friske dem op til at kunne benyttes igen. Det kan være møbler, som du har haft i mange år, og som du har et tæt forhold til og som du gerne vil beholde. Men det kan også være nyere møbler, der blot skal have nyt liv med en ny farve, så de får et friske udtryk eller bare skal passe ind i et nyt look. Det er der faktisk rigtig mange muligheder for.

Vælg den rette maling til møbler

Når du skal vælge maling til brug på dine møbler er der selvfølgelig en række ting, du skal tage højde for, og overveje. Først og fremmest skal du tage højde for det materiale, der skal males. For det er klart at valg af møbelmaling afhænger af om dine møbler er lavet af metal, af træ, plastik eller andet. Der findes løsninger til alt. I rigtig mange tilfælde er det en god ide at benytte spraymaling eller måske en malersprøjte, hvilket vil gøre det hele lettere.

Vælg den rette glans

Du skal selvfølgelig vælge den rette farve til maling til møbler. Det er jo en vigtig beslutning. Men det er naturligvis op til din smag. Men et forkert valg kan naturligvis gøre om. En god mulighed er dog at bruge en farveprøve og så se hvordan det virker. En anden ting der skal vælges er glans på din maling. Det giver nemlig en stor forskel. Jo højere glans du vælger, jo mere glansfuld bliver din overflade, som du skal have malet. Det er mest oplagt at vælge en glans mellem 20 og 60 til borde, stole og lignende, for de vil dermed være lettere at rengøre. Men du skal selvfølgelig også vælge ud fra din smag omkring hvor glansfuldt du vil have dit møbel.

Køb let og hurtigt online

Det behøver faktisk ikke være så omstændigt at købe din maling til møbler. Du kan let og hurtigt gøre det online. Hus Malprivat kan du finde lige præcis det du skal bruge, og det kan du gøre let og hurtigt.