En sofa der passer dit hjem

Stuen er et rum, som bør emme af hygge og indbyde til fællesskab. Hovedmøblet heri er for langt de fleste en sofa. Her kan hele familien samles, og sammen krybe under tæppet og nyde en god film, alt imens der deles en skål popcorn eller fredagsslik. Hverken udseende eller størrelse på en sofa er dog uvæsentlig. Der findes mange forskellige, hvoraf det er godt at have undersøgt markedet, inden du træffer en endelig beslutning.

 

Plads til alle

En type sofa, som tit er populær, er en sofa med chaiselong. Her har du mulighed for at sidde med strakte ben, eller ligge ned samtidig med, at der kan være andre folk i sofaen. Sofaer med chaiselong fås i mange størrelser. Er I en stor familie, kan det være en god idé, at tage en dobbelt-chaiselong, hvor der er plads til flere. Er I derimod meget få, kan en mindre sofa med chaiselong også gøre tricket. Typen er i hvert fald lækker, da det er muligt at slå benene op efter en lang dag.

 

Sofa med matchende lænestol

Ønsker I ikke en chaiselong, men vil hellere holde jer til en klassisk to- eller trepersoners-sofa, er dette også en mulighed. Her behøver I heller ikke gå på kompromis med muligheden for at slå benene op. I kan her købe en puf eller fodskammel, som kan give jer denne luksus. Ligeledes er det muligt at købe en eller flere matchende lænestole, som også skaber en hyggelig atmosfære og plads til hele familien.