Kælk jem og fix

Grøn bobslæde med snor og bremser – Jem & Fix

Grøn bobslæde med snor og bremser | jem & fix

Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lavpris hos dit lokale jem & fix byggemarked og på jemogfix.dk.

Bobslæde med snor og bremser til sjov og leg i sneen. Slæden er lavet af hårdfør plast. Køb kælke her eller i din lokale jem & fix butik.

Alt til leg og udendørs aktiviteter i jem & fix

Alt til sommerens udendørsaktiviteter og lege i haven. Lige fra gynger og fodbolde til dart og rundboldsæt. Se det store udvalg og køb online.

Bobslæde med snor – 5 farver – Jem & Fix

Bobslæde med snor – 5 ass. farver | jem & fix

Bobslæde med snor til sjov i sneen og til kælkning på de snebeklædte bakker. Fås i fem assorterede farver. Køb kælke her eller i din lokale jem & fix butik.

Numsekælk rød – Jem & Fix

Numsekælk rød | jem & fix

Rød numsekælk til børn. Ideel til at kure ned ad de snebeklædte bakker i det fine vintervejr. Køb slæder her eller i din lokale jem & fix butik.

Numsekælk blå – Jem & Fix

Numsekælk blå | jem & fix

Blå numsekælk til børn. Ideel til at kure ned ad de snebeklædte bakker i det fine vintervejr. Køb slæder her eller i din lokale jem & fix butik.

Blå bobslæde med snor og bremser – Jem & Fix

Bobslæde blå L79 x B39 x H15,5 cm | Køb kælken i jem & fix

Sjov bobslæde til børn med to bremser og en træksnor med plasthåndtag til at holde fast i og trække slæden rundt med. Køb billige bobslæder i jem & fix.

Leg og underholdning – stort udvalg i jem & fix

Mangler du inspiration til udendørs leg og underholdning? Så se det store udvalg af spil og legetøj til hele familien i jem & fix

jem & fix lavpris byggemarked | Altid lavpris

Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lavpris hos dit lokale jem & fix byggemarked og på jemogfix.dk.

Legetøj til små og store legebørn – køb online i jem & fix

I jem & fix sælger vi ikke kun byggevarer – du finder også et stort udvalg af legetøj til både uden- og indendørs leg. Se udvalget online

Ringspil i træ – Jem & Fix

Keywords: kælk jem og fix, jem og fix kælk, køb kælk jem og fix, bobslæde jem og fix, jem og fix bobslæde, slæde jem og fix