Ikea væglampe

Find en funktionel væglampe uanset rummet – IKEA

Væglamper – Find en funktionel væglampe uanset rummet – IKEA

Hos IKEA finder du et bredt udvalg af funktionelle væglamper i flot design. En væglampe er oplagt i indretningen, hvis du fx vil have godt læselys.

Hos IKEA finder du et bredt udvalg af funktionelle væglamper i flot design. En væglampe er oplagt i indretningen, hvis du fx vil have godt læselys. Se mere her!

NYMÅNE Væglampe svingarm, hvid – IKEA

Væglamper til badeværelset gør dine rutiner nemmere, uanset om du lægger makeup, får styr på vildfarne lokker eller går på toilettet om natten.

NYMÅNE Væglampe svingarm, hvid. Tidløst design, der er helt perfekt. NYMÅNE lamper er karakteristiske, men matcher de fleste stilarter og udtryk.

UPPLYST LED-væglampe, blomst lilla – IKEA

Udgåede Ikea lamper, der giver et blødt og hyggeligt lys. Flot stand på begge, få skrammer kan forekomme på dem begge. Pære følger med i begge.

UPPLYST LED-væglampe, blomst lilla. Børn elsker det muntre design og det hyggelige lys, lampen giver, når den er tændt. Vores belysning til børn gennemgår nogle af verdens strengeste sikkerhedstest, så du kan være sikker på, at dit barn ikke kommer til skade.

Lamper – Køb flotte lamper i moderne designs her – IKEA

Lamper – Køb flotte lamper i moderne designs her – IKEA

Hos IKEA har vi et stort udvalg af lamper til hele hjemmet. Vælg alt fra lamper, der lyser hele rummet op og små lamper, der giver et hyggeligt skær i stuen.

OBEGRÄNSAD LED-væglampe, sort – IKEA

OBEGRÄNSAD LED-væglampe, sort Design din eget lysshow. OBEGRÄNSAD LED-væglampe har 5 forskellige lysprogrammer – vælg dit yndlingsprogram, eller lad dem skifte automatisk i et loop. Designet i samarbejde med Swedish House Mafia.

Se vores væglamper til badeværelset her – IKEA

Badeværelseslamper – Se vores væglamper til badeværelset her – IKEA

Med badeværelseslamper bliver dine daglige rutiner supernemme. Vi har et stort sortiment af væglamper til badeværelset i en moderne og klassisk stil.

Find Ikea Væglampe på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Væglamper til indendørs brug – se udvalget her – Jem & Fix

Væglamper til indendørs brug – se udvalget her | jem & fix

Væglamper er praktiske og pladsbesparende og kan monteres stort set alle steder. I jem & fix har vi flere udgaver i forskellige farver og designs

Ikea væglampe – StrangeDeco

Ikea væglampe – StrangeDeco

Udgåede Ikea lamper, der giver et blødt og hyggeligt lys. Flot stand på begge, få skrammer kan forekomme på dem begge. Pære følger med i begge.  Pris er pr. stk. 

Keywords: ikea væglampe, væglampe ikea, ikea lamper væg, væglamper ikea, gallerilampe ikea, sakselampe ikea, væglampe køkken ikea, væglamper stue ikea