Ikea møbler

Møbler til indretning af dit hjem – se det store sortiment – IKEA

Møbler til indretning af dit hjem – se det store sortiment – IKEA

I IKEA har vi alt under ét tag, så du nemt kan indrette hjemmet. Stort udvalg af møbler i høj kvalitet til lave priser. Se hele udvalget her.

Find møbler til alle rum i din bolig – IKEA

Find møbler til alle rum i din bolig – IKEA

Leder du efter inspiration, smarte idéer og geniale produkter til alle hjørner af livet derhjemme? Vi har alle de møbler, du skal bruge, og viden om, hvordan du indretter dit hjem bedst muligt. Så få du tid til at nyde en bedre hverdag i alle rum i dit hjem.

IKEA: Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet

Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet – IKEA

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger til dit hjem eller udforske nye produkter.

Den fleksible stue til hele familien – IKEA

Få hele familien til at føle sig hjemme i din stue. Fra borde med hjul, der kan flyttes, til personlige opbevaringsbokse, der kan gøre livet lidt nemmere. Klik her for at se, hvordan du indretter en stue til alles behov.

Soveværelsesmøbler og idéer til enhver stil og pris – IKEA

Indret dit drømmesoveværelse uden at sprænge budgettet. Vores stilfulde soveværelsesmøbler og inspirerende idéer er lige det, du har brug for. Se nærmere på dem her.

Træmøbler – Møbler, borde og stole af FSC-certificeret træ

Træmøbler – Møbler, borde og stole af FSC-certificeret træ – IKEA

Hos os finder du et bredt udvalg af møbler i træ: borde, stole, kommoder og reoler i træ, som alle er produceret ansvarligt og med fokus på bæredygtighed.

Sofa – Stilfulde designs, 11 flotte farver og 10 års garanti

Sofa – Stilfulde designs, 11 flotte farver og 10 års garanti – IKEA

Indret din hjem i nordisk IKEA-stil. Se udvalget af sofaer i flotte designs og 11 forskellige farver! Husk du får levering direkte til hjemmet – og 10 års garanti.

Udendørs – Alt du skal bruge til have, altan og terrasse

Udendørs – Alt du skal bruge til have, altan og terrasse – IKEA

Stort udvalg af udendørs møbler, hynder, parasoller, krukker, grill, tæpper og belysning til livet i haven eller på altanen og terrassen hele året rundt.

Få inspiration til spisestuen der passer til dit hjem – IKEA

Leder du efter enkelte modeller eller tilpassede møbelsæt til din spisestue? IKEA sortimentet af spisestuemøbler har noget for enhver smag. Find dine favoritter her.

Kontormøbler – IKEA

Kontormøbler – IKEA

Kontormøbler

Keywords: ikea møbler, ikea furniture, møbler ikea