Ikea komplement

Indretning til PAX – Gør garderoben til din helt egen – IKEA

Indretning til PAX – Gør garderoben til din helt egen – IKEA

201 produkter i resultat · KOMPLEMENT Hylde, 100×58 cm · Design dit eget PAX garderobeskab · KOMPLEMENT Skuffe, 100×58 cm · KOMPLEMENT Netkurv med udtræksskinne, …

Indretning din PAX garderob, så den passer til dine behov. Vælg mellem hængsler, kurve, stænger, hylder m.m. Se her.

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 75×35 cm – IKEA

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 75×35 cm. Giver dit PAX garderobeskab et stilrent og minimalistisk udtryk og er perfekt til tilbehør og tøj, der er lagt sammen. Fuldend din løsning med KOMPLEMENT bokse – og brug mindre tid på at lede efter sokker, der matcher.

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 100×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 100×58 cm. Giver dit PAX garderobeskab et stilrent og minimalistisk udtryk og er perfekt til tilbehør og tøj, der er lagt sammen. Fuldend din løsning med KOMPLEMENT bokse – og brug mindre tid på at lede efter sokker, der matcher.

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 50×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 50×58 cm. Giver dit PAX garderobeskab et stilrent og minimalistisk udtryk og er perfekt til tilbehør og tøj, der er lagt sammen. Fuldend din løsning med KOMPLEMENT bokse – og brug mindre tid på at lede efter sokker, der matcher.

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 100×35 cm – IKEA

KOMPLEMENT Skuffe, hvid, 100×35 cm Giver dit PAX garderobeskab et stilrent og minimalistisk udtryk og er perfekt til tilbehør og tøj, der er lagt sammen. Fuldend din løsning med KOMPLEMENT bokse – og brug mindre tid på at lede efter sokker, der matcher.

KOMPLEMENT Hylde, hvid, 50×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Hylde, hvid, 50×58 cm. Placer denne flytbare hylde, hvor der er mest brug for den, i dit PAX garderobeskab. Vælg 1 eller flere, og suppler med SKUBB bokse, så du nemt kan holde orden på hylden.

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 100×35 cm – IKEA

KOMPLEMENT Garderobestang, hvid, 100×35 cm. Den solide garderobestang matcher PAX garderobestel perfekt, så du kan indrette en løsning, der matcher og føles, som om den er indbygget.

KOMPLEMENT Hylde, egetræsmønster med hvid bejdse …

KOMPLEMENT Hylde, egetræsmønster med hvid bejdse, 50×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Hylde, egetræsmønster med hvid bejdse, 50×58 cm. Placer denne flytbare hylde, hvor der er mest brug for den, i dit PAX garderobeskab. Vælg 1 eller flere, og suppler med SKUBB bokse, så du nemt kan holde orden på hylden.

KOMPLEMENT Hylde, hvid, 100×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Hylde, hvid, 100×58 cm. Placer denne flytbare hylde, hvor der er mest brug for den, i dit PAX garderobeskab. Vælg 1 eller flere, og suppler med SKUBB bokse, så du nemt kan holde orden på hylden.

Keywords: ikea komplement, ikea pax indretning, ikea skabsindretning, garderobe indretning ikea, ikea pax tilbehør, skabsindretning ikea