Elastiksnor jem og fix

Elastiksnor til presenning – 7,5 meter – Jem & Fix

Elastiksnor til presenning – 7,5 meter | jem & fix

Elastiksnor til presenning 7,5 meter · Til presenning. Ø7 mm. Kan strækkes til 10,5 meter. 39,00 /stk. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Sort Ø7 mm presenningselastik med 10 gummielastikker i kernen og 2 stk. elastiksamlere. Presenningselastikken er 7,5 meter lang og kan strækkes til 10,5 meter. Køb den her i jem & fix.

Elastiksnor Ø6 mm 10 meter – Jem & Fix

Elastiksnor Ø6 mm 10 meter | jem & fix

Elastiksnor. Flisesnor. Husholdningssnor. Landbrugsreb. Mursnor. Reb. Spænderem. Tøjsnor. Længde. 10 meter. 100 meter. 105 meter. 120 meter. 140 meter.

Hvid og blå elastiksnor til fastgørelse af fx trailerpresenninger. 10 meter lang og diameter på 6 mm.

Presenningssnor 7 meter – Autozone – Jem & Fix

Presenningssnor 7 meter – Autozone | jem & fix

… til fastholdelse af bagage eller fx en cykel på en cykelanhænger. Der er 3 stk. i pakken, og de har længderne 30, 45 og 60 cm. Køb dem her i jem & fix.

7 meter elastiksnor, der er velegnet til brug sammen med presenninger. Sættet indeholder snoren på 7 meter, 24 plast clips og 2 metal clips til snoren. Køb den her i jem & fix.

Trailertilbehør – find alt til din trailer her – Jem & Fix

Trailertilbehør – find alt til din trailer her | jem & fix

Trailercover til beskyttelse af gods i traileren under transport. Coveret er blåt og lavet af PVC. Med 7 meter elastiksnor til fastgørelse af coveret.

God fastspænding af materialer højner sikkerheden, når du kører med din trailer. Vi har bagagestropper, bagageremme, lygter og meget mere til traileren.

Snor, spændebånd og reb – stort udvalg – Jem & Fix

Snor, spændebånd og reb – stort udvalg | jem & fix

Smart bagagestrop, der er sammensat af fire enkelte bagagestropper til én multifunktionel blæksprutte-bagagestrop med 8 arme og J-kroge.

Har du brug for at spænde materialer fast på traileren eller en ny tøjsnor til vasketøjet? Du finder det væsentligste i reb og snore lige her.

Bagagestropper med kroge – 3 stk. – Jem & Fix

Bagagestropper med kroge – 3 stk. | jem & fix

Hobbyartikler til de kreative. Har du kreative hænder og er vild med små projekter? Så er du kommet til det rette sted. Hos jem & fix kan der købes …

Bagagestropper til fastholdelse af bagage eller fx en cykel på en cykelanhænger. Der er 3 stk. i pakken, og de har længderne 30, 45 og 60 cm. Køb dem her i jem & fix.

Trailercover 209 x 121 x 10 cm – Jem & Fix

Trailercover 209 x 121 x 10 cm | jem & fix

7 meter elastiksnor. 69,00 /stk. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik. Se mere Mere · Bagagestropper med kroge – 3 stk. Til fastholdelse af bagage.

Trailercover til beskyttelse af gods i traileren under transport. Coveret er blåt og lavet af PVC. Med 7 meter elastiksnor til fastgørelse af coveret. Det måler 209 x 121 x 10 cm. Køb det her hos jem & fix.

Blæksprutte med 8 kroge på elastiske arme | jem & fix

Smart bagagestrop, der er sammensat af fire enkelte bagagestropper til én multifunktionel blæksprutte-bagagestrop med 8 arme og J-kroge. Køb den her i jem & fix.

Hobby artikler – stort udvalg til lave priser – Jem & Fix

Hobby artikler – stort udvalg til lave priser | jem & fix

Mangler du lærred til at male på eller måske maling til at male med? Så find masser af forskellig maling, lærred mv. til lave priser her.

Bagageremme med kroge – 8 stk. – Jem & Fix

Bagageremme med kroge – 8 stk. | jem & fix

Sæt med 8 stk. bagageremme i fire længder. Bagageremme er nemme at bruge, når du skal fastspænde bagage på traileren, og de kan fx også bruges til fastspænding på cykler. Køb trailertilbehør i jem & fix.

Keywords: elastiksnor jem og fix