Dr film produceret

Eksterne producenter | DR

Dokumentarfilm og visning af nye, danske spillefilm. Eksterne producenter. Dokumentarfilm og visning af nye, danske spillefilm …

Hold dig opdateret. Få de seneste nyheder og bedste historier. Læs nyheder fra Eksterne producenter her

Film på DR – Se danske og udenlandske film online her | DRTV

Find tilgængelige danske og udenlandske film fra DRTV her. Vi har samlet alle vores film – som du kan streame lige her.

Dokumentarfilm og visning af nye, danske spillefilm – DR

Dokumentarfilm og visning af nye, danske spillefilm | Eksterne producenter | DR

5. nov. 2021 — Se her, hvordan du kan komme med projektforslag til dokumentarfilm, produceret i samarbejde med DFI, og visning af nye, danske spillefilm.

Se her, hvordan du kan komme med projektforslag til dokumentarfilm, produceret i samarbejde med DFI, og visning af nye, danske spillefilm.

Kontaktpersoner | Eksterne producenter – DR

Kontaktpersoner | Eksterne producenter | DR

11. jan. 2023 — Har du en idé til fiktion, tv-serie eller spillefilm, så skriv til drama@dr.dk. Er din idé til DR Minisjang, DR Ramasjang eller DR Ultra, …

Hvis du har en idé til et program, kan du henvende dig til projektlederne for de enkelte områder eller den relevante redaktør i DR.

Dansk film og tv ramt af ‘kæmpe trafikuheld’ i år – DR

Dansk film og tv ramt af ‘kæmpe trafikuheld’ i år – og krisen er langt fra slut | Kultur | DR

25. dec. 2022 — Stemningen i branchen er ret sort, lyder det fra en dansk producer, der frygter for film- og tv-serieproduktion i 2023.

Stemningen i branchen er ret sort, lyder det fra en dansk producer, der frygter for film- og tv-serieproduktion i 2023.

37 | DRTV

Produktion: Regner Grasten Film i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR. Udløber: 28. feb 2023. … Prisvindende dansk spillefilm fra 2016.

Prisvindende dansk spillefilm fra 2016.37 personer var uden at involvere sig eller tilkalde politiet vidende om det brutale mord på Kitty Genovese i New York i marts 1964 . Kitty boede og blev myrdet i et boligkompleks i Queens, og historien fortælles gennem nogle af husets beboere inden og mens drabet finder sted. Rituelle scener fra hverdagslivet væves ud og ind af hinanden mens Kitty kæmper højlydt og indædt for sit liv udenfor. Kun børnene i ejendommen Troy (6), Billy (9) og Debbie (12) synes at fatte situationens alvor, men uden at de voksne lytter. Mordet er stadig en skamplet i ny amerikansk historie, og “Genovese-syndromet” lever som et universelt case book studie i kollektiv passivitet og uskyld.Medvirkende: Lynn Cohen, George S. Irving, Heather Lind, Korey Jackson.Manuskript og instruktion: Puk Grasten.Fotograf: Adam M. Jandrup.Scenograf: Kaet McAnneny, Cassia Maher, Janelle Krone.Musik: Nabil Nafar.Produktion: Regner Grasten Film i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR. Udløber: 28. feb 2023

Det har aldrig været så nemt at komme ind i film og tv

Der produceres fiktion som aldrig før: ‘Det har aldrig været så nemt at komme ind i film og tv’ | Film & serier | DR

5. feb. 2022 — Der er nemlig aldrig før blevet produceret så meget dansk fiktion som nu, og det smitter af på nomineringerne til Robert-prisen, siger serie- og …

Der bliver lavet mere dansk fiktion end nogensinde før – det smitter af på unge talenters vej ind i filmbranchen, som man kan se på listen over nominerede ved dette års Robert-uddeling.

DR’s nye program om film og serier er fyldt med … – Soundvenue

DR’s nye program om film og serier er fyldt med mavefornemmelser og flad snak / Kommentar

17. feb. 2022 — Efter at have lukket samtlige programmer om film og serier er DR nu … på en dovent produceret og i passager frit associerende langsnakker.

Efter at have lukket samtlige programmer om film og serier er DR nu klar med en erstatning. Men det nye…

DR og TV 2’s filmengagement skiller broadcastere og …

DR og TV 2’s filmengagement skiller broadcastere og producenter inden nyt medieforlig — MediaWatch

17. nov. 2021 — Efter ændringen af filmforpligtelsen i seneste medieaftale har TV 2 og DR strammet rettighedskravene til de filmprojekter, de går ind i – og …

Efter ændringen af filmforpligtelsen i seneste medieaftale har TV 2 og DR strammet rettighedskravene til de filmprojekter, de går ind i – og det stiller filmmagerne og især dansk dokumentarfilm ringere, mener bl.a. producenter og instruktører. DR og TV 2 afviser urimelige krav og fastholder, modellen er rigtig.

Keywords: dr film produceret